Nye kommentarer

Blogroll

Websites

Kategorier

Arkiv

Steve “Crocodile hunter” Irwin dræbt

Skrevet af Morten 5th september, 2006 Kategoriseret under Biologi


Vi har hørt det før, men denne gang er det vist desvære sandt. Steve Irwin er død, dræbt af et af de farlige dyr, han elskede så højt. Det var en pilrokke, et dyr som vel egentlig ikke anses for at være nær så farligt, som mange af de andre dyr, Steve rutinemæssigt håndterede, der fik ram på ham.

Steve var jo noget af en skør kugle, men jeg havde svært ved at stå for ham, når han frygtløst håndterede slanger, fodrede krokodiller o.s.v. mens han med sin tykke australske accent og fantastisk smittende begejstring fortalte om dyrene. Verden er blevet lidt kedeligere, nu hvor The Crocodile Hunter ikke længere er i den.

{lang: 'da'}


One Response to “Steve “Crocodile hunter” Irwin dræbt”

  1. David Jakobsen Says:

    Ja Рdet er et stort tab. Ogs̴ for hans familie Рhan efterlod sig vist en datter og en hustru.

Leave a Comment