Nye kommentarer

Blogroll

Websites

Kategorier

Arkiv

Naturalism explained

Skrevet af Morten 5th juni, 2007 Kategoriseret under Naturalisme


Tom Clark fra Center for Naturalism (www.naturalism.org) forklarer, hvad naturalisme er og hvilke konsekvenser anerkendelse af det naturalistiske verdensbillede har for vores forståelse af os selv og for vores forhold til andre mennesker.

http://video.google.com/videoplay?docid=1022039654662139670

 

{lang: 'da'}


One Response to “Naturalism explained”

  1. Ken Batts Says:

    Thanks for embedding our video in your blog! I lived in Finland for many years so I recognized Danish, great to know our video will be seen there. Tom will be saying hello also; we naturalists have to stick together! I’d be happy to send you one of Tom’s books at no charge (“Encountering Naturalism”), just send me an address.

Leave a Comment