Nye kommentarer

Blogroll

Websites

Kategorier

Arkiv

Fossilt DNA

Skrevet af Morten 27th oktober, 2006 Kategoriseret under Biologi, Evolution


Hør et godt Science Friday interview med genetikeren Sean B. Carroll, som fortæller om den store mængde information, som menneskets genom indeholder, om vores evolutionære historie. Genomet indeholder som bekendt store mængder junk-DNA, som kan bruges til at analysere vores beslægtethed med andre arter, hvor længe siden opsplitningen er sket o.s.v. Sean B. Carroll kalder det fossilt DNA. Han har i øvrigt skrevet en bog om emnet: Making of the Fittest: DNA and the Ultimate Forensic Record of Evolution

Hør udsendelsen her:

{lang: 'da'}


2 Responses to “Fossilt DNA”

  1. Rasmus Says:

    Han har også udgivet en rigtig god (og relativt let læst) bog om molekylær fosterudvikling i et evolutionært perspektiv, Endless Forms Most Beautiful.

  2. morten Says:

    Ja, jeg har hørt om den Rasmus, men tak alligevel.

Leave a Comment